Haberler Denizbank'tan Nefes Kredisi Ziyareti
  • 13.12.2016

Denizbank'tan Nefes Kredisi Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un aracılığı ile 1 yıl vadeli 9.90 faiz oranıyla kullandırılacak olan kredi için Denizbank Merkez Şube Müdürü Yavuz Ergün ve Denizbank Meydan Şube Müdürü Yasemin Geçer , Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı’yı ziyaret ettiler.

Banka müdürlerimiz ziyaretlerinde kredi ile alakalı yoğun bir başvuru olduğunu, üyelerimizin düşük faiz oranlı bu krediden faydalanmak için gereken desteği vereceklerini iletti.

Meclis Başkanımız Ertan Taşlı’da ; “Nefes Kredisi”nin Denizbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine kullandırılacağını; 1 yıl vadeli olan bu kredilerin üyelerimize fayda sağlayacağını ümit ederek,ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.