Haberler Ziraat Bankası Girişimci Dinamik Şube odamızı ziyaret etti
  • 16.12.2016

Ziraat Bankası Girişimci Dinamik Şube odamızı ziyaret etti

Ziraat Bankası Düzce Girişimci Dinamik Şube Yöneticisi Hediye Kuru ve Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Ayşe Özcan odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır'la bir süre görüşen banka yetkilileri, gelişen finans sektörü, şubenin çalışmaları ve girişimcilere sağlanan fırsatlar hakkında Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır'a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, girişimcilere devletin sağladığı katkıların ve verilen desteklerin yanı sıra finans sektörünün de yol gösterici olması gerektiğini, bu noktada Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu çalışmalardan mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.