Haberler E-Ticaret Farkındalık Semineri Tamamlandı
  • 16.12.2016

E-Ticaret Farkındalık Semineri Tamamlandı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen, dünyanın en yaygın ticaret sistemlerinden biri olan elektronik ticaretle ilgili "E-Ticaret Farkındalık" semineri Düzce TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan yaptı. Önceki dönemde de benzer bir E-Ticaret semineri gerçekleştirdiklerini ve geri dönüşlerin çok olumlu olması nedeniyle yeniden düzenlemeye karar verdiklerini belirten Aksan, globalleşen dünyada elektronik ticaret yöntemlerinin gün geçtikçe popülaritesinin arttığını, yerel firmaların da bu gelişime seyirci kalmayarak trendleri yakalaması gerektiğini söyledi.

Seminerde İdeasoft firmasından Taner Ören E-Ticaret ve gelişen satış yöntemlerini, Serbay İnteractive firmasının kurucu ortağı Görkem Özdemir de Düzce'de e-ticaret fırsatlarını katılımcılara aktardı.

Seminerin sonunda konuşmacılara plaket takdim edildi.