Haberler Hızlı Tren Paneli Düzce Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
  • 11.04.2017

Hızlı Tren Paneli Düzce Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi ve Düzce Valiliği işbirliğiyle düzenlenen "Hızlı Tren Paneli - Gelecek Nesiller İçin Refah: RaHat" başlıklı programa ev sahipliği yaparak bölgesel kalkınma adına önemli bir çalışmaya daha ön ayak oldu.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı İsmail H. Murtazaoğlu, protokol üyeleri, konusunda uzman yerli ve yabancı konuklar, öğretim elamanları, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Yüksek hızlı tren konusunun ulusal ve uluslararası boyutlarıyla değerlendirildiği "Hızlı Tren Paneli - Gelecek Nesiller İçin Refah: RaHat" başlıklı program, hediye ve teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.