Haberler KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 23.05.2017

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ

Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için bilgilendirme günlerine hız kesmeden devam ediliyor. Düzce Teknopark & Düzce TTO tarafından KOSGEB işbirliği ile proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için sanayi firmalarına yönelik KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ düzenlenecektir.

“KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ” hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve Ar-Ge proje başvurusu yapmayı planlayan tüm Sanayi Temsilcilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz.

Etkinliğimiz ücretsizdir.

Toplantı Yeri: TSO Konferans Salonu

Tarih :23 Mayıs 2017

Saat: 13:30 – 16:30

Konuşmacılar:

Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr.Özkan ŞAHİN

Düzce TTO Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Özge ÖZKAN

KOSGEB DÜZCE İl Müdürü Arif TORUN

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlyas UYGUR

Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Uğur HASIRCI

Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şule CİRİTCİOĞLU

Kayıt İçin :

Etkinliğe katılacak firma temsilcilerinin Kayıt Formunu doldurması gerekmektedir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Düzce TTO ile iletişime geçiniz.

Telefon : 0380 5421500 / 4905, 4906        Cep : 0537 654 23 06

E-Posta : muhammetgok@duzceteknopark.com.tr / ozgeozkan@duzceteknopark.com.tr