Haberler Düzce Doğa Okulları'ndan odamıza ziyaret
  • 1.06.2017

Düzce Doğa Okulları'ndan odamıza ziyaret

Düzce'nin önde gelen eğitim kurumlarından Düzce Doğa Okulları Anaokulu Müdürü Hilal Ülkümen, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Efe ve Düzce Doğa Okulları Halkla İlişkiler Müdürü Nagihan Tonyalı odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı ile bir süre görüşen Doğa Okulları temsilcileri, okulun çalışmaları hakkında Taşlı'ya bilgiler aktardılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı da Düzce Doğa Okulları'nın ilimizin en önemli eğitim kurumlarından biri olduğunu ve başarılarını yakından takip ettiklerini ifade etti.