Haberler KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ
  • 18.07.2017

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ

Ar-Ge ve İnovasyon bilincinin yaygınlaştırılması için bilgilendirme günlerine hız kesmeden devam ediliyor. Düzce Teknopark & Düzce TTO tarafından KOSGEB işbirliği ile proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve yeni Ar-Ge proje ortaklıkları başlatılmasının desteklenmesi ve Ar-Ge proje başvurularının arttırılması için sanayi firmalarına yönelik KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ-2 düzenlenecektir.

DÜZCE TEKNOPARK

DÜZCE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME GÜNÜ-2

“KOSGEB-TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEKLERİ” hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve Ar-Ge proje başvurusu yapmayı planlayan tüm Sanayi Temsilcilerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz.

Etkinliğimiz ücretsizdir.

Toplantı Yeri: Düzce Üniversitesi- Rektörlük Çalıştay Salonu

Tarih : 19 Temmuz 2017

Saat: 13:30 – 16:40

Konuşmacılar:

Düzce Teknopark Genel Müdürü Yrd.Doç.Dr.Özkan ŞAHİN

Düzce TTO Üniversite-Sanayi İşbirliği Uzmanı Özge ÖZKAN

KOSGEB DÜZCE İl Müdürü Arif TORUN

Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof.Dr.Alper ERTÜRK

Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Akademisyenleri

Kayıt İçin :

Etkinliğe katılacak firma temsilcilerinin Kayıt Formunu doldurması gerekmektedir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Düzce TTO ile iletişime geçiniz.

Telefon : 0380 5421500 / 4905, 4906        Cep : 0537 654 23 06

E-Posta : muhammetgok@duzceteknopark.com.tr / ozgeozkan@duzceteknopark.com.tr