Haberler İkinci 500'de 10 Düzceli Firma
  • 20.07.2017

İkinci 500'de 10 Düzceli Firma

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük ikinci 500 firması bu yılki listesine Düzce'de üretimi bulunan 10 firma girdi.

Realkom Tekstil Ürünleri Sanayi, Düzce Cam A.Ş, Dekoral Alüminyum San. ve Tic. A.Ş, Güçlü Fındık A.Ş, Divapan Entegre Ağaç Panel San. Tic. A.Ş, İmteks Giyim San. ve Tic. A.Ş, Örma Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Venüs Giyim San. ve Tic. A.Ş, ASD Orman Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. A.Ş, Gama Recycle Elyaf ve İplik Sanayi A.Ş. firmaları listeye girmeye hak kazandı. İSO'nun ikinci 500 listesinde yer alan firmalardan Güçlü Fındık, Divapan ve ASD Orman firmalarının merkezleri Düzce olarak göründü.

İstanbul Sanayi Odası'nın yapmış olduğu araştırmada Türkiye'nin en büyük ikinci 500 kuruluşu arasında yer alan firmalarımızı kutlar, ülkemizin 2023 vizyonu hedeflerine olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

SIRA

FİRMA

Realkom Tekstil A.Ş

Düzce Cam A.Ş

Dekoral Alüminyum San. ve Tic. A.Ş.

Güçlü Fındık A.Ş

Divapan Entegre Ağaç

İmteks Tekstil A.Ş

Örma Tekstil Sanayi A.Ş

Venüs Tekstil A.Ş

ASD Orman Ürünleri Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.

Gama Recycle Elyaf ve İplik Sanayi A.Ş.