Haberler Düzce TSO'dan TOBB'a ziyaret
  • 19.04.2018

Düzce TSO'dan TOBB'a ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Biz Düzce’de muhalefetsiz, 31 Meclis Üyesinin oylarını alarak seçimleri yaptık. Tabi buna göre de projelerimiz var. Bugün de Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerinden bazı konularda tecrübelerinden istifade ettik. Ziyaretimiz iki taraf adına olumlu geçti. Kendisine Teşekkür ediyoruz. Her zaman kendilerinin yanındayız” şeklinde konuştu.

Ziyarete; Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Yardımcıları Mustafa Gösterişli ve Nuri Hızel, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır, Metin Coşkun, Bülent Sivrikaya, Murat Saydam, Yalçın Top, Meclis Üyeleri Erdoğan Bıyık, Halil Uzun, Hikmet Mutlu, Murat Taştepe, Ertan Taşlı, Tanju Acar, Ömer Demirtaş, Selim Koçak, Hasan Arslan, Saadettin Kayışoğlu, Ramazan Yıldırım ve Yavuz Ayyıldız katıldılar.