Haberler Düzce TSO Yönetiminden Düzce TV'ye ziyaret
  • 28.04.2018

Düzce TSO Yönetiminden Düzce TV'ye ziyaret

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, kuruluş yıldönümü nedeniyle Düzce TV'yi ziyaret etti.

Ziyarete; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Çakır ve Yalçın Top ile Meclis Üyesi Tanju Acar katıldı.

Düzce TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Seven ile bir araya gelen Düzce TSO Yönetimi, 24. yılına giren Düzce TV'yi tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Esnaflara Ziyaret

Düzce TV Ziyaretinin ardından cadde üzerindeki bazı üyelerimizi ziyaret eden Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, üyelerimize hayırlı işler temennisinde bulunurken, üyelerimiz de yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi.