Haberler İSO ilk 500'de 8 firma Düzce'den
  • 30.05.2018

İSO ilk 500'de 8 firma Düzce'den

İstanbul Sanayi Odası'nın geleneksel olarak açıkladığı Türkiye'nin en büyük 500 firması listesine Düzce'de üretimi bulunan 8 firma girdi.

Çınar Boru, Doğtaş Kelebek Mobilya, Nobel İlaç, Düzce Cam, Teknorot, Erciyas Çelik Boru, Ümran Boru ve Superlit Boru Sanayi bu listeye girmeye hak kazanırken bu firmalardan yalnızca Erciyas Çelik Boru'nun merkezi Düzce olarak yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası'nın yapmış olduğu araştırmada Türkiye'nin en büyük ilk 500 kuruluşu arasında yer alan firmalarımızı kutlar, ülkemizin 2023 vizyonu hedeflerine olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

SIRA

FİRMA ADI

Çınar Boru Profil San. ve Tic. A.Ş.

Doğtaş Kelebek Mobilya San. ve Tic. A.Ş.

Nobel İlaç San. ve Tic. A.Ş.

Düzce Cam San. ve Tic. A.Ş.

Teknorot Otomotiv Ürünleri A.Ş

Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş.

Ümran Çelik Boru Sanayi A.Ş.

460 Superlit Boru Sanayi A.Ş.