Haberler Dr. Numan Çabuk odamızı ziyaret etti
  • 31.05.2018

Dr. Numan Çabuk odamızı ziyaret etti

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Dr. Numan Çabuk, 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde odamızı ziyaret etti. Numan Çabuk'a ziyaretinde Ak Parti Düzce İl Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, Meclis Üyeleri Hikmet Mutlu, Murat Taştepe ve Ömer Demirtaş ile Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan hazır bulundular.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler nedeniyle yapmış oldukları çalışmalarda halkın yoğun teveccühüyle karşılaştıklarını söyleyen Dr. Numan Çabuk, 24 Haziran sonrasında Düzceliler'in kendilerini görevlendirmeleri durumunda zaman kaybetmeden ellerindeki projeler için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın da desteklerini alarak çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dr. Numan Çabuk'a başarılar diledi.