Haberler Gazeteciler  ve Basın Bayramı Kutlu Olsun
  • 23.07.2018

Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlu Olsun

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; "Ülkemizde ve ilimizde çeşitli zorluklarla mücadele ederek görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, kısıtlı imkanlarla halkı bilgilendirme görevlerini en üst düzeyde yerine getirmeye gayret eden ve en önemlisi bu görevlerini yerine getirirken aynı zamanda geçim sorunlarıyla uğraşan basın mensuplarımızın, zor şartlarda kurumlarını ayakta tutmaya çalışan basın sektörünün emekçilerinin bu önemli günlerini içtenlikle kutluyorum. Düzce'nin yoğun gündemi içerisinde görevlerini çirkinleştirmeden, sağduyu ve saygı çerçevesinde layığıyla yerine getiren tüm basın kuruluş ve çalışanlarımızın  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.