Haberler Küçük Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor
  • 7.11.2018

Küçük Sanayi Sitesi Asfaltlanıyor

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Grubu Komite Üyelerinin Temmuz ayında Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ziyaretiyle başlayan Düzce Küçük Sanayi Sitesi üstyapı çalışmalarında hedefe ulaşıldı. Düzce Belediyesi ekipleri tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başladı.

Temmuz ayında yapılan komite toplantısında üyelerin en çok sorun yaşadıkları konulardan biri olan Küçük Sanayi Sitesi'nin asfalt sorununa çözüm aranması kararlaştırılmış, bu kapsamda ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, hemen sonrasında KSS Başkanı Mehmet Bakan ve alınan olumlu sonuçlar doğrultusunda yeniden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ziyaret edilmiş, son ziyarette asfalt sözü alınmıştı.

Küçük Sanayi Sitesi'nin sorumluluğunda olan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Düzce Belediyesi ekipleri Başkan Dursun Ay'ın talimatıyla harekete geçerek sanayi sitesinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve 6. Meslek Komitesi Üyesi Bülent Sivrikaya, Komite Üyesi İlhan Coşkuner ve Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan hem asfalt çalışmalarını yerinde inceledi hem de bölgede faaliyet gösteren üyeleri ziyaret ederek çalışmalar konusundaki fikirlerini aldı.

İnceleme ve ziyaretler hakkında konuşan 6. Meslek Komitesi Başkanı Metin Topal, "İçinde bulunduğumuz enflasyonla mücadele sürecinde devletinin ve milletinin yanında olduğunu her daim gösteren esnafımızın, bu zorlu zamanda sorunlarından biri olan çalıştığı sanayisine el atarak güzelleştirme çabası gösteren Sayın Belediye Başkanımız Dursun Ay başta olmak üzere emeği geçen herkese 6. Meslek Grubu olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.