Haberler Düzce Üniversitesi 13 Yaşında
  • 20.03.2019

Düzce Üniversitesi 13 Yaşında

Ürettiği evrensel değerlerle, çevre ve sağlık teknolojileri alanında öncü, proje işbirlikleri ile de bölgesel bir lider olma hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen, nitelikli eğitimi ve gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalarla bölgemizin ve ülkemizin önemli bir bilim merkezi haline gelen Düzce Üniversitesi, düzenlenen görkemli törenle, 13. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 13. Kuruluş Yıldönümü Teşvik ve Ödül Töreni programına; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. İdris Şahin, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, kamu temsilcileri, öğretim üyelerimiz ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştirmek için kürsüye davet edilen Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren; bölgemize ve ülkemize hizmet anlayışından, ilkeli ve etik değerlere bağlı duruşundan, milli ve manevi değerlerden evrensel değerler üretme vizyonundan taviz vermeden, bir dünya üniversitesi olma yolunda kat ettiği mesafeden dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Programda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'e üniversiteye olan katkılarından dolayı plaket verdi.