Haberler Tuncay Şahin’in Mutlu Günü
  • 24.06.2019

Tuncay Şahin’in Mutlu Günü

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in oğlu Ömer Şahin ile Marmara Bilge Okulları ve Marmara Bilge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt’un kızı Damla Kurt’un düğün merasimi Bolu Hampton By Hilton Otel’de gerçekleştirildi.

Düğün merasimine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Bölge Oda ve Borsa Başkanları, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ömer ve Damla çiftinin nikahını Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar yaptı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, tüm davetlilerle yakından ilgilenirken, gösterilen teveccühten dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.