Haberler TSO’da Yakın Karadeniz Düzce Seyahat Acentaları Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti
  • 2.07.2019

TSO’da Yakın Karadeniz Düzce Seyahat Acentaları Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

13-14 Temmuz Seyahat Acentalarına yönelik ”Yakın Karadeniz Düzce Ön Bilgilendirme (İnfo) Turu” İstişare Toplantısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya; Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Üyesi Hasan Arslan, İl Kültür Turizm Müdürü Resul Taştan, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan, Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Hasan Ali Şubaşı, Düzce Üniversitesi Öğretim Görevlisi Emrah Öztürk, MARKA Düzce Temsilcisi Ali Dizman, Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Oğuzhan Yemenici, TÜRSAB Batı Karadeniz (BTK) Başkanı Ercan Güner, Düzce KGK Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz katılım sağladı.

Gerçekleşen toplantıda Düzce’nin turizmdeki mevcut durumu, TÜRSAB ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün çalışmaları değerlendirildi. Planlanan programda yapılması öngörülen fikirlere de yer verildi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Düzce Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) tarafından iç turizm pazarını hareketlendirmek, yeni destinasyonlar açılmasını sağlamak ve kültür turizmine katkıda bulunmak amacıyla, seyahat acentalarına iş geliştirme ve yeni iş imkanlarının oluşturulması için Karadeniz’e tanıtım turunu TÜRSAB aracılığı ile acentalara program daveti gönderilecek.