Haberler Uluslar Arası Projenin İstişare Toplantısı Yapıldı
  • 15.05.2020

Uluslar Arası Projenin İstişare Toplantısı Yapıldı

Düzce Üniversitesi ve Avrupa’dan 7 ortak kurum ile birlikte yürüttüğümüz “VOCATIONAL-WEB-LEAP: An Open Source e-Learning Platform for Training Vocational Students, Apprentices and Graduates” adlı bir Erasmus + Programı projemizin 1,2 ve 3 no.lu fikri çıktıları üzerinde Yunan ortağımız ile istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda ayrıca Haziran ayında Ulusal Ajans’a sunulacak ilerleme raporuna eklenmesi gereken çalışmalar ve proje faaliyet takvimine göre önümüzdeki 1 yılda tamamlanması gereken faaliyetler de değerlendirildi.