Haberler Uluslar arası projede aşamalar tamamlanıyor
  • 8.06.2020

Uluslar arası projede aşamalar tamamlanıyor

Erasmus + programı kapsamında Düzce Üniversitesi ve 7 Avrupa ülkesinden proje ortakları ile birlikte yürüttüğümüz, web tasarımı ve geliştirilmesi ile ilgili açık kaynaklı öğrenme modüllerinin oluşturulacağı Vocational Web Leap adlı uluslararası projemiz ile ilgili online toplantılarımız devam ediyor.

Son yapılan toplantıda Haziran ayı sonunda Ulusal Ajansa sunulacak ilerleme raporunda yer alacak hususlar, yaygınlaştırma çalışmaları için hazırlanacak portfolyo ile 3 no.lu  fikri çıktı (yeni başlayanlar için web sayfası tasarımı ve geliştirme e-kursları,4 no.lu fikri çıktı (ileri düzey  için web sayfası tasarımı ve geliştirme e-kursları ve 5 no.lu fikri çıktı (üst seviye için  için web sayfası tasarımı ve geliştirme konuları e-kursları) çalışmaları hakkında Düzce Üniversitesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer proje otakları tarafından yapılan çalışmalar ele alındı. Ayrıca 3 no.lu fikri çıktı ile ilgili öncelikle hazırlanmakta olan alt modüller ile ilgili detaylar konuşuldu.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiyi http://vocwebleap.org adresinden alabilirsiniz