Haberler Başsağlığı Mesajı
  • 9.08.2020

Başsağlığı Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Kayınpederi Ömer Hülagü Dural’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; “65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, Düzce Belediye Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’nün Kayınpederi, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü hanımefendinin Babası Yüksek Makine Mühendisi Ömer Hülagü Dural’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.