Haberler İller Ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Gerçekleştirildi
  • 31.12.2020

İller Ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Gerçekleştirildi

Koronavirüs nedeniyle Türkiye ve dünya turizm sektörü ciddi yaralar alması ile Düzcede’de Turizmin 12 aya yayılması konusunda, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un başlatmış olduğu “İller ve Destinasyonları Tanıtım Çalışması” organizasyonu çerçevesinde Çalıştay düzenlendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca ülkemize gelen ziyaretçi sayısını artırmak, nitelikli hale getirmek, Türkiye’nin dünya çağındaki olumlu algısını güçlendirmek ve turizmin 12 aya yayılmasını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu ve 2021 yılında hayata geçirilmesi planlanan iletişim stratejisi için Bakanlıkça uluslararası alanda destinasyonlarımızın daha etkin tanıtımını destekleyecek “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması” Düzce Valiliği Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzce Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Elif Balcı Fisunoğlu, Ajans yetkilileri Şebnem Tuna ve Yakup Demir, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı M. Akif Öncü , Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Sabahattin Parlak, Düzce Belediyesi Kültür Müdürü Numan Şirin, Gıda ve Tarım İl Müdürü Necdet Çiçek, Milli Parklar Düzce Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek ,TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ercan Güner ve Düzce Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Yusuf Taşhan ile ilgili paydaş kurum temsilcileri ve sektörün ilgili yetkilileri katılım sağladı.

Pandemi kuralları dikkate alınarak yapılan toplantı devamında, Ülkeye gelen ziyaretçi sayısını arttırmak, nitelikli hale getirmek, Türkiye’nin Dünya çapındaki olumlu algısını güçlendirmek ve Turizmin 12 aya yayılmasını sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yetkilileri ile Go Turkey” de bizde varız diyebilmek adına paydaşlarla bir araya gelerek güçlü ve zayıf yanları istişare edildi.